Etnoflóra [Webáruház] - Fűszernövények és gyógynövények

Fókuszban

Megnyitottunk!

2012. február 10-én elindult webhelyünk próbaüzeme.
Vásárolni még nem tud, de a többi funkció már működik.

Explorer-használók!
Előfordulhat, hogy kézzel kell beállítani UTF-8-ra a karakterkódolást a nézet menüben!

Jó böngészést!

Kosár tartalma

0 darab termék.

Ugrás a kosárhoz

Keresés

Vásárlás

1. Általános tudnivalók
A megrendelés elküldésével szerződés jön létre a Megrendelő és az Etnoflóra Bt. között, melyre a jelen üzletszabályzatban leírtak az érvényesek.
2. A vásárlás módja
Feltöltés alatt...
3. Szállítási és fizetési feltételek
A megrendelés akkor lép életbe, amikor arról egy automatikusan generált e-mailben visszaigazolást küldünk. A küldeményeket minden héten kedden adjuk fel; az első kézbesítés várható időpontja: szerda. Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen, a gépkocsivezető megpróbálja felvenni a kapcsolatot a megrendelővel. hogy egyeztessen a második kiszállítás időpontjáról.
Mivel élő növényekről van szó, a minőség megőrzése érdekében rendkívül fontos, hogy az áru minél kevesebb időt töltsön a zárt csomagolásban. Kérjük ezért, hogy lehetőleg már a megrendeléskor olyan kézbesítési címet adjon meg, ahol a szállítás időpontjában várhatóan lesz, aki átvegye a terméket. Ez lehet pl. a szomszéd, vagy akár a munkahelye címe is. A csomagokat utánvéttel adjuk fel, tehát a fizetés azok átvételekor történik.
Az áru értékén felül az alábbi csomagolási és szállítási költségeket számoljuk föl:
(Az itt közölt árakat 2 évvel ezelőtt kalkuláltuk, egyelőre csak tájékoztató jellegűek.)
Súlykategória Nettó ár/csomag
2 kg-ig (kb. 5 növény) 2,250 Ft
5 kg-ig (kb. 12 növény) 2,550 Ft
10 kg-ig (kb. 25 növény) 2,750 Ft
20 kg-ig (kb. 50 növény) 2,950 Ft
4. Szavatosság, a felelősség korlátozása
Az ezeken az oldalakon szereplő információk összeállításánál igyekeztünk a lehető legkörültekintőbb módon eljárni. A növények felhasználására vonatkozólag csak többszörösen ellenőrzött adatokat vettünk fel a leírásokba.
Mindazonáltal nyomatékosan felhívjuk rá a figyelmet, hogy az általunk közzétett információk csak tájékoztató jellegűek, és semmiképp sem tekinthetők teljesnek. Mindenkit eltanácsolunk attól, hogy az itt olvasottak alapján öngyógyításhoz fogjon.
Mi, az Etnoflóra Bt.-nél, a növények szaporításához és neveléséhez értünk. Garanciát vállalunk a tőlünk származó növények életképességére, faj- és fajtaazonosságára, de elhárítunk minden felelősséget azokért a károkért, vagy egészségügyi panaszokért, amelyek azok mértéktelen vagy szakszerűtlen használatából erednek.
5. Adatvédelem
A vásárlók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik.
Az Etnoflóra Bt. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja. Az alvállalkozók az Etnoflóra Bt. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
Külön rendelkezés hiányában az Etnoflóra Bt. a regisztrációnál megadott e-mail címen a későbbiekben tájékoztathat akcióiról és újdonságairól.

© 2010 Etnoflóra Bt. - Cím: 1141 Budapest, Őrs vezér útja 64.,
Email: etnoflora@chello.hu, Tel/Fax: (1) 221-2945, Mobil: (20) 456-9671